Geboortehoroscoop

Een geboortehoroscoop hangt samen met de geboortedatum, -tijd en -plaats van een persoon. Deze kun je alleen lezen als je de symbolentaal kent. Ken je de taal niet, dan kun je een horoscoop niet lezen. Een horoscoop bestaat voor de karakterastrologie (oftewel psychologische astrologie) uit zeven planeten en twee lichten. De lichten zijn de Zon en de Maan. De Zon staat voor jouw "Ik" en de Maan staat voor jouw "Ziel". De zeven planeten geven een eigen, specifieke energie weer in de horoscoop. De plaats in de horoscoop geeft hun werking weer en de manier waarop je karakter vorm krijgt.

 

Liefde

Venus, de planeet van de liefde, de planeet laat zien op welke manier jij de liefde ervaart voor je familie, je vrienden of je partner. Ben je een familie mens, hou je van je vrijheid. Ben je een gevoelsmens, al deze zaken zijn af te lezen uit je horoscoop. 

 

Doener, sportief

Mars vertelt ons meer over deze energie. Hij laat zien of je een winnaarsmentaliteit hebt, altijd fysiek bezig wilt zijn, of ook heel relaxt op het strand kunt gaan liggen.

 

Op deze manier kun je aan de hand van de horoscoop van een persoon zijn karakter aflezen.

 

Zie hieronder: zeven planeten, twee lichten en de Achtbaan van de zwarte lichten zijn in deze horoscoop weergegeven.